hsbshare

An app to facilitate communication channels between project owners and stakeholders, for sharing of extended meta data orientated around a 3D model. This centralised tool is shared among design offices, site teams and building owners.

For more information, please read :
www.hsbcad.com/hsbshare

hsbshare,

Facilite la communication entre les porteurs et les différents partenaires d'un projets. Cet outil centralisé destiné aux bureaux d'études ou aux équipes sur site assure un partage de données sécurisé en 3D et permet la coordination des actions en temps réel.

Pour plus d'informations, suivez le lien :
www.hsbcad.com/hsbshare